Lifestyle

M-tel за офиса

Стана време да сменя мобилния оператор във фирмата, старият излизаше прекалено и необосновано скъпо, и вече беше станал прекален разход.  Затова пък днес от M-tel успяха да ме привлекат за клиент с един от бизнес плановете си – Mtel БИЗНЕС 1000. В него имам включени хиляда минути месечно към всички мрежи в  България и Европейския съюз, което за мен е важно,  след изчерпване на минутите разговорите в мрежата на М-тел са ми напълно безплатни и освен това, разбира се имам напълно безплатни и неограничени разговори в групата на фирмата.  И всичко това не струва някакво състояние, а само 50лв. месечно!

Най-големият страх на фирмите когато сменят мобилен оператор е да не загубят номера си или пренасянето му единия телеком в другия да отнеме прекалено дълго време. При мен това стана страшно лесно – с едно заявление към Мобилтел и за по-малко от един работен ден.

В офиса на телекома любезно ми предложиха и още една услуга – за шест лева допълнително на месец, получавам още две сим карти, които са със същия номер и може да се ползват на различни устройства.  Сега сигуно ще се зачудите какъв е смисълът от тази еквилибристика. Ами работата ми е динамична, на колегите също.  Основният номер се ползва за връзка с клиенти и партньори, той общо взето е за всичко в офиса, и разбира се, трябва да стои там. Но за съжаление в офиса не винаги има човек и можем да изпуснем важни обаждания. Като имам три СИМ карти с един и същ номер, едното устройство мога да оставя в офиса, другото в единя колега, и третото в мен само на вибрация, и в случай, че прекалено дълго никой не отговори на позвъняването в офиса – да вдигне някой от нас.

И така, вече съм абонат на M-tel и във фирмата. Дано бъдат все така коректни и учтиви.