Lifestyle

Спортни страсти

70f2b9fbc28ff48b818b387b7468dc49Този месец започна доста добре за българите. Мисля, че Лудогорец се представи изключително срещу Реал Мадрид. Ако играех Еврофутбол със сигурност щях да заложа, че нашите момчета ще паднат с 3-4 гола най-малко. Представете си каква изненада беше за мен, когато в 6-тата минута топката влезе във вратата на противника. Няма да ви казвам как изкрещях и с приятелите ми почти едновременно станахме от дивана и съборихме три кена с бира 🙂 .Резултатът беше повече от задоволителен за България.

Всъщност, по мое скромно мнение, родината ни се представя успешно напоследък в спортните игри. Ще използвам блога си да отбележа постиженията на Григор Димитров. (Само ще вметна възмущението си, че когато печели медиите го наричат с гальовните “Гришо”, “българското момче” и прочие, но когато загуби родните журналисти се дистанцират, назовавайки го хладно като  “хасковлията”, което звучи адски глупаво и смешно!) Браво ще кажа и за приличното представяне и прогресирането на Цвети Пиронкова. Не мога да пропусна и Ивет Лалова, която малко по-рано през септември взе трето място на турнира “ИААФ Уърд Чалъндж” .

Надявам се българските спортисти да прочуват с добро страната ни, защото само те ни останаха да ни славят и да ни карат да се гордеем. Нека се вижда, че на Балканите продължават да се раждат таланти, които заслужават световно признание.