Lifestyle

Delta.bg – VPS хостинг мечта

Делта.БГ е българска компания, която предлага VPS хостинг – виртуални частни сървъри, както и наети сървъри и колокация. Компанията разполага с високотехнологичен дейтацентър, изпълнен по всички стандарти, поддържан 24/7 и с независимо електрозахранване, което гарантира, че сървърът ви ще е постоянно на линия.

Делта е сравнително нова компания за хостинг услуги на пазара в България, но бързо набра много клиенти с достъпните си цени и висококачественото си обслужване. Фирмата вече може да се похвали със стотици доволни клиенти, много от които са писали положителни отзиви и препоръки за нея.

Едно от основните предимства на VPS хостингът в Делта е това, че от поддръжката помагат много в първоначалната настройка на сървърите – което всъщност е най-голямата трудност за хора, които досега не са се занимавали по-сериозно с Linux OS.

VPS хостингът и наетите сървъри са подходящи за по-крупни клиенти с групи от по-големи сайтове, които споделеният хостинг вече не успява да издържа. Също така Делта е правилният избор, ако имате сериозен сайт или фирмена инфраструктура, която трябва да е на линия нон-стоп, да е сигурна и да не прекъсва при никакви обстоятелства.

От опита си с компанията досега няма как да кажа лоша дума. Помогнаха ми в началото с администрирането. За годината от която ползвам услугите им, не се е случвало сериозно прекъсване. Имало е проблеми, за които често сам съм си бил виновен, но от поддръжката винаги са били насреща, за да помогнат. Впрочем, хубавото при Делта е, че екипът по поддръжката не работят просто в колцентър, не просто имат добро отношение(както е в добрите хостинг компании), но са истински програмисти, които могат да окажат съдействие за какъвто и да бил проблем и то достатъчно навременно.
Досега съм се възползвал само от VPS хостинг услугата, но според приятели в уеб бранша наетите им сървъри също са много „стабилни”. Накратко: препоръчвам Делта.БГ!