Lifestyle

Като цар в апарт хотел Емирейтс – София

Работата ми е такава, че пътувам често из Европа, понякога и в Турция, често отсядам по хотели и то най-вече във високия клас, но много рядко, както е в случая, бих похвалил обслужването и комфорта, както е в този случай.  Последният път, покрай конференция в София, се наложи да остана в хотел.  Реших да взема и половинката ми с мен, а по препоръка на колега, избрах хотелът да е Emirates Apart Residence, който се намира на детелината на Околовръстното и бул. България.

20G0010Останахме очаровани! Малък ми е речника да ви е опиша колко изящен и изискан беше интериора на апартамента, но можете да го видите на сайта на хотела. Обслужването също беше на много високо ниво и без никакви проблеми, а в средиземноморския ресторант ни приготвиха много вкусни специалитети. Честно да си кажа, не ми се ходеше на никаква конференция, исках само да си почивам на това невероятно място.

Хотелът си е заслужил петте звезди, пък ако не и повече. Толкова доволен от настаняване, отдавна не съм оставал. Поинтересувах се и кои са хората, които са го създали – Паскал Дойчев и Андон Атанасов. Тяхно дело е и прилежащият до комплекса фитнес, който е най-големия и модерен фитнес в цяла България. За съжаление, на мен не ми остана време да го посетя, но следващия път – със сигурност. А следващ път със сигурност ще има 🙂