Любопитно

Какво да купя за Деня на жената?

Осми март наближава и сега е моментът са намерим идеалния подарък за най-скъпите дами в живота ни. Независимо дали става дума за любимата, за майката или колежката, ще ви споделя моя опит с избора на подаръци и дано ви бъда от полза.

Разбира се цветята си остават номер едно в списъка на най-популярните подаръци за Деня на жените. Това е може би перфектният жест на внимание и израз на признателност към нежния пол. А и жените ги обожават. Ето защо в началото на март цветарските магазини са пълни с много красиви букети, кошници и кашпи. Там лесно ще намерите ефектен подарък. Ако искате да бъде по-дълготраен, може да изберете и закупите стайни растения. Нежни цветя в красиви саксии изглеждат наистина страхотно. А с подходящата картичка и чувствено послание нещата съвсем си идват на мястото.

Единственият недостатък на цветята като подарък е, че не са изненада. Така че, ако искате да изненадате наистина своята дама, трябва да разнообразите. За целта се запознайте с вкуса ѝ. От моя опит до момента, мога да кажа, че най-впечатляващи са персонализираните подаръци, които отговаря на личните предпочитания.

Повечето жени обичат арт изненадите. Може би подготвяте албум или колаж от вашите снимки заедно? Времето и усилията, които полагате, за да създадете сами подаръка, със сигурност ще бъдат забелязани и оценени. Освен това помислете дали може да успеете да осъществите някои от техните съкровени мечти.

Добра идея за подарък са също любим парфюм, елегантни бижута, чувствено бельо или да организирате романтична вечеря.