Lifestyle

Меси има най-важната подкрепа след пропуснатата дузпа.

Звездата на Аржентина Леонел Меси пропусна дузпа в първия мач на Световното срещу Исландия.  Голът, който не успя да вкара, беше решаващ за победата на тима.

Последваха хиляди тежки думи и коментари в социалните мрежи. Единствената подкрепа, която получи, бе от съпругата му Антонея. Тя написа трогващ пост в Инстаграм, че сега ще са с него повече от всякога и качи снимка, на която са с децата им.

За вратаря на исландския национален отбор, тази дузпа се оказа сбъдната мечта. Той сподели, че преди мача е изучавал обстойно начина на изпълнение на дузпите от Меси и затова е предположил, че ще бие в този ъгъл. Ханес Халдорсон се чувства много горд, че е успял да запази тази толкова важна точка за тима си.

Независимо, позорната грешка, Меси ще си остане легенда и като футболист и като личност за футбола в световен мащаб. Все пак той е 5-кратен носител на Златната топка и Златната обувка и е най-резултатният футболист играл в Барселона.

Да не забравяме, че Меси вече е на 31 години, което за професионален футболист не е малко и дава отражение. Никой не е безгрешен и Меси е пример за това. Сигурно е, че толкова класен футболист няма да падне духом и ще ни радва с още много красиви голове.