Lifestyle

Мили дами, бъдете естествени

Здравейте, приятели. Наскоро разговаряхме с приятели за тенденциите при жените, които са особено актуални напоследък, но на нас не ни харесват. Всяка дама има свой собствен чар, който трябва да открие и подчертае, всякакви други интервенции са излишни. Мъжете харесваме натуралната красота, нали така? Пък и външният вид не е всичко. Много по-важни са отношението и характерът.

Така например, жена с лек загар е особено приятна гледка, но предпочитам млечно бялата кожа пред изкуствен тен, придобит в солариума или с бронзант. Изглежда изкуствен и си личи, че е такъв.
Ами тенденцията с уголемените устни? Всяка втора дама в днешно време има хиалурон в устните, който в повечето случаи е в твърде голямо количество и придава на нежните иначе черти неестествен вид. Разбира се, че сочните устни са секси, но смятам, че и един гланц би свършил чудесна работа.

Като заговорих за гланца, няма как да не засегна и темата за твърде многото грим. Както казах вече, естествената красота и натуралният вид правят най-силно и добро впечатление. Повярвайте ми. Нарисувани вежди, сенки, молив, изкуствени мигли и дебел слой фон дьо тен не са привлекателни за мъжете. Карат ни да мислим, че искате да скриете нещо, отколкото да подчертаете красотата си.

Модата на избръсната от една страна глава започна да отминава, за моя голяма радост, но все още могат да бъдат забелязани дами с такава прическа. Разбира се, това е индивидуален избор и не искам да съдя никого, че е решил да ходи така, просто изразявам лично мнение. Не ми допада. За мен голяма част от женствеността се крие именно в косата на дамите. Дълги или по-късни, свободно падащи или прибрани, няма значение. Избръснатата глава е бунтарски порив, но не е дамски.

Мили жени, просто бъдете себе си, бъдете естествени и усмихвайте. Това ви краси най-много.